Eltűnt egy 17 éves lány Késmárkról

A Soproni Rendőrkapitányság keresi Böcskei Erzsébetet, aki 2016. május 25-én engedély nélkül ismeretlen helyre távozott a késmárki lakásotthonból. Eltűnése óta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A fiatalkorú lány körülbelül 158 cm magas, vékony testalkatú, haja festett, vörös, középhosszú, szeme kék, arca keskeny, bőre fehér, arcbőre szeplős, harsány beszédű.

A rendőrség kéri, aki Böcskei Erzsébet tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Soproni Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.