Ki mondta, hogy a haveri kapitalizmusnak nincs szíve???

gazdaság
2016 június 29., 09:26
comments 130

Wáberer György, a Waberer's International Nyrt. közúti fuvarozó vállalat alapítója, korábbi vezetője, miniszterelnöki megbízott, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének (MKFE) elnöke (j2) és Lajkó Ferenc, a cég kinevezett vezérigazgatója (b2) megöleli egymást a fővárosi Bank Centerben rendezett sajtóbeszélgetésen 2016. június 29-én. Jobbról Bethlen Miklós, a társaság részvényeinek versenyhatósági jóváhagyás után 97,1 százalékát tulajdonló Mid Europa Partners magántőke-befektetési alap cégvezetője, balról Balról Hegyi Gábor moderátor.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.