Leveszik a tükröket három brit pláza próbafülkéiből

DIVAT
2016 június 29., 21:40
comments 176

Van egy nagyon furcsa cikk a Telegraphban, ami arról szól, hogy legalább három brit plázában leveszik a tükröket a ruhaboltokban a próbafülkékből egy kutatás miatt.

A tanulmány szerint a vásárlók túl testtudatosak lesznek a tükrök miatt, ennek pedig nagyon kézzelfogható negatív hatása van üzletre. Azt írják, hogy a nők 71 százaléka halasztotta már el vásárlását, miután meglátta magát a kinézet ruhában a tükörben.

Most persze nem ismerem ennek a kutatásnak minden részletét, de el tudom képzelni, hogy volt, aki valóban nem vásárol ruhát, miután meglátta magát benne, de ez azért történt, mert nem tetszett neki a ruha. Egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy több ember fog ruhát vásárolni, ha a boltban nem tudja megnézni magát a kiszemelt darabban.

A tükröket száműző cég marketingese arról beszélt, hogy magukat magabiztosnak és gyönyörűnek érző embereket szeretnének a boltjaikban.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt