1000 darab ekit fogtak Siófokon

bűnügy
2016 június 30., 07:27
comments 24

Úgy tűnik, már Magyarországon is érezhető az ecstasy nemzetközi felfutása.

Tegnap a rendőrök Siófokon egy nőt és három férfit ellenőriztek. A 30 éves hölgynél felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja, a 28 éves kaposvári és a 44 éves lepsényi férfinél meg kábítószergyanús anyagokat is találtak.

A 43 éves siófoki férfi lakcímén házkutatást tartottak, és a nyomozók kb. 500 gramm kábítószergyanús port, kb. 1000 darab tablettát (gondolom, ekit), fogyasztáshoz és hígításhoz használatos eszközöket, szereket és nagy mennyiségű műanyag tasakot foglaltak le. Az egyenruhások őket a Siófoki Rendőrkapitányságra előállították, ahol a velük szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt jelzett.

link Forrás

A nyomozók a siófoki B. Zsófiát kábítószer birtoklása vétség, a lepsényi B. Attilát pedig kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, akik az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

A beszerzett adatok alapján a rendőrök megállapították, hogy a kaposvári K. Ádám és a siófoki S. Adorján nemcsak fogyasztotta, hanem értékesítette is a drogot. Őket a nyomozók kábítószer birtoklása vétség és kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt szintén gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Egy hónapja Budapesten volt nagy ekifogás, de ettől még azért csak nem lesz hiány a fesztiválszezonban. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.