A Városliget Zrt. feljelenti a verekedő biztonsági őrt

POLITIKA
2016 július 01., 20:29

Feljelentést tesz a tiltakozó bántalmazása miatt a Városliget Zrt., jelentette be közleményében Baán László, a Liget Budapest projekt miniszteri biztosa. Mint írta, a projekt "csak a jogszabályoknak minden szempontból megfelelő eljárást tart elfogadhatónak valamennyi, a projekttel kapcsolatos tevékenység során és elitál bármely erőszakos, önhatalmú, a törvényességet semmibe vevő cselekedetet".

A Közlekedési Múzeumot örző egyik biztonsági őr csütörtökön ütötte ki Komáromy Gergőt, a Ligetvédők egyik vezéregyéniségét. Ritka alattomos ütés volt:

link Forrás

A biztonsági őr akciója a Közlekedési Múzeum igazgatóját, Vitézy Dávidot is fölháborította:

link Forrás
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.