Ilyen aljas, sunyi gyomrost ritkán látsz, pláne egy állami cég alvállalkozójától

POLITIKA
2016 július 01., 14:59

A ligetvédő Kormáromy Gergely békésen beszélgetett, amikor egy szekrény méretű biztonsági telefonálgatva melléólálkodott, majd minden apropó és provokáció nélkül iszonyatosan gyomron vágta:

link Forrás

Komáromy és aktivistatársai március közepe óta tiltakoznak a Városliget átépítése ellen, az aktuális csatatér a Közlekedési Múzeum épülete, amit a múlt vasárnap hirtelen elkerített az építtető, a Ligetvédők viszont a kordont elbontva időről időre megszállják az építési területet, akadályozva a munkálatokat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.