Ha-ha-ha: a gazdagok annyira fatökűek, hogy órákig csak a kajáról beszélgetnek a nekik szervezett szexpartin

szex
2016 július 01., 07:40
comments 213

A londoni Killing Kittens cég üzleti ötlete az, hogy baszópartikat szervez gazdagoknak szerte a világban, kicsit a korai acidpartik mintájára. Ami annyit tesz, hogy az érdeklődők csak az utolsó pillanatban tudják meg, hogy pontosan mi is a helyszín és hogyan tudnak odajutni. Persze csak azután, hogy kifizették az Amerikában például páronként 400 dollárt kitevő belépődíjat. A bulik lehetnek drága villákban, luxusyachtokon, golfklubokban és hasonló helyszíneken.

A KK a termékét azzal igyekszik eladni, hogy ez nem egyszerűen szexpartisorozat, hanem mozgalom és közösség, aminek a célja a női gyönyör keresése, bár a bulikat bármilyen nemű emberek látogathatják, annyi megkötéssel, hogy szóló férfiak nem válthatnak jegyet.

Az első amerikai Killing Kittens-partit a Hamptonsban, a New York-i gazdagok hagyományos tengerparti nyaralóhelyén tartották, a tömegben a Haper's Bazaar újságírónőjével.

Ilyenek voltak a fizikai körülmények:

  • valóban luxus villa hatalmas kerttel, medencével, teniszpályával és jacuzzival, de biztonsági őrök nélkül
  • a villában mindenütt kotonok és törlőkendők meg rágógumik szétszórva, plusz minden vendég kapott egy vibrátor-ajándékcsomagot szponzorajándékként
  • a belépőben benne volt pár nyitókoktél, onnantól tíz dollárért adott papírcetlik fejlében lehetett inni

Ilyen volt a közönség:

  • szinte kizárólag fehér, a jegyárakból következően jómódú
  • nagyrészt tipikus New York-i középosztálybeli párok
  • felerészben középkorú vagy idősebb swinger párok, illetve felerészben vegyes 20-30-asok
  • a legjellemzőbb jármű, amivel érkeztek a saját hajó volt
  • döntően heteroszexuális párok és leszbikus vagy biszexuális nők, a férfi homoszexualitás tökéletesen hiányzott

Ilyen volt a buli:

Délután fél négytől este 11-ig tartott. A közönség irtó sokáig csak decensen beszélgetett, először arról, hogy bár orgián vannak, mégsem szexel senki, majd arról, hogy milyen kiábrándító pénzért adni a piát egy ilyen buliban, utána órákon át az étel lett a fő téma. Sokan ugyanis mégcsak nem is ebédeltek, aztán, mivel irtó sokáig nem hozták a vacsorát, vad elméletek terjedtek el arról, hogy most akkor lesz-e egyáltalán vacsora. Előbb hoztak pár tálnyi osztrigát, ami egy résztvevő nőt a bikaspermára emlékezetett, aztán némi szusit, amiért majdnem verekedés indult. A műanyag tálkákról habzsolt szusik láttán a szerzőnek elillant minden elit- és luxusérzése. Öt óra elteltével nemhogy nem volt még szex, de egy csók sem csattant el, sokan viszont pingpongoztak és teniszeztek.

Aztán, ahogy leszállt az este, egyik pillanatról a másikra mindenki be akarta hozni a jegyárat és elkezdett orgiázni. De még orgiázás közben is a korábbi társasági trécselést folytatták: amikor a riporternő csatlakozott egy három egymással szexelő nőből álló társasághoz, az egyikük, miközben a másik óriási melleit csókolgatta, arról beszélgetett vele, hogy az az edzésmódszer, amit a nagymellű civilben oktat, miben különbözik egy hasonló nevű másik módszertől. Jellemzően házaspárok szexeltek vagy több házapár egymással, illetve nők egymással vagy párokkal. A szerző egyetlen férfi-férfi akciót sem látott a gomolygásban. A legjobb az, hogy miközben már majdnem mindenki kúrt, akadt, aki tovább pingpongozott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.