Leutánozta lánya szelfijeit egy apa, hogy így vegye el kedvét a pózolós fotóktól

külföld
2016 július 01., 05:11
comments 153

Egyik nap Burr Martin, egy Washingtonban élő férfi szembesült azzal a problémával, amivel világszerte rengeteg férfi szembesül: lánya Instagramján pózolós, szexi szelfit talált.

Alighanem nincs a világon szülő, aki örülne ennek, így volt ezzel Burr is. De aztán eszébe juthatott az is, hogy ilyenkor a tiltás meg a kiakadás sokszor nem segít. Ezért másfajta módszerhez folyamodott. Saját Instagramjára újraalkotta a lánya fényképét.

A kép eljutott a lányáig, Cassie-ig, aki meg is osztotta saját Twitterén.

link Forrás

Mondani se kell, hatalmas dobás lett belőle. Sokezer reblog után Burr újabb képekre akadt a lányáról, úgyhogy biztos ami biztos, azokat is feldolgozta:

link Forrás

link Forrás

Sőt, egy fotó erejéig a fiára is rászállt:
link Forrás

Csodálatos trollkodás, azzal együtt is, hogy ez nem egy megnyerhető meccs. A gyereki sajnos fel fognak nőni, akár tetszik Burrnak, akár nem, addig pedig még fognak pár fura dolgot csinálni. De hát így megy ez. (Q13Fox)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.