Addig basztatta a félszemű halat a többi hal az akváriumban, amíg műszemet nem kapott

ÁLLAT
2016 július 02., 19:41

Azt mondod, az állatok nem gonoszak, erre most arról olvasol, hogy mióta Kiwi, a hal betegség miatt elvesztette az egyik szemét, a többi hal cseszegetni kezdte őt.

Nem vicc, híradóban is leadták a sztorit:

link Forrás

Kiwi gazdája nagyon imádja a halait, ezért is lett olyan szomorú, amikor meglátta, hogy mióta Kiwi kisebb fogyatékossággal rendelkezik, a többi hal a farkába harap, ugratja, bántja.

photo_camera Halműszem

Elment egy állatorvoshoz, hogy tanácsot kérjen, mi legyen. Az állatorvos mondhatta volna, hogy de hát ez csak egy hal, de nem azt mondta. Hanem inkább hogy

oké, készít neki műszemet!

photo_camera Halműtét

És tényleg megcsinálta. Kiwi a sikeres műtét után visszatérhetett az akváriumba, és mit tesz az élet: a többi hal felhagyott a csesztetésével.

photo_camera Kiwi végre boldog

A halak gazdája szerint ez az egész nem felesleges, hanem fontos dolog.

"Sokan biztos azt mondták volna, hagyjuk meghalni, hiszen csak egy hal. De én úgy voltam vele, ha van lehetőségem jobbá tenni az életét, miért ne tenném?"

- mondja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.