Egy srác annyira bekészült a Bulinegyedben, hogy rámozdult az őt kifosztó nőkre

A három nő és Zoltán csütörtök hajnalban találtak rá a Bajcsy-Zsilinszky úton a magatehetetlenség határán lévő férfire. Felajánlották, hogy segítenek neki, de közben kipakolták. A biztonsági kamerák felvételein látszik, hogy a feléledő férfi rá is mozdul az egyikükre. Közben az egyik nő a sértett nyitott hátizsákjából kivette a pénztárcáját, majd jelzett társainak, a két másik nőnek, és elhagyták a helyszínt.

Ezután a sértett Zoltánnal maradt, ő kísérte tovább, közben elvette a nála lévő két mobiltelefont, majd magára hagyta a férfit.

A rendőrök a három nőt néhány perc múlva a belvárosi Stollár Béla utcában, míg Zoltánt a Nyugati téri felüljáró alatt érték utol. Mindannyiukat átvizsgálták, és megtalálták náluk az lenyúlt értékeket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága csoportosan kifosztás bűntett miatt eljárást indított N. Ildikó 34 éves, N. Ildikó 19 éves budapesti, V. Katalin 21 éves monori, valamint M. Zoltán 54 éves ceglédi lakosok ellen. Kezdeményezték, hogy gyorsított eljárásban kerüljenek bíróság elé. (police.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.