Egy rokonnal erőszakoltatta meg lányát egy fanatikusan vallásos pécsi nő

bűnügy
2016 július 06., 16:08
comments 373

Egészen hihetetlen bűnügyben hoztak ítéletet Pécsen. A vád szerint egy mélyen vallásos anya annyira rettegett attól, hogy 13 éves lánya züllött életet fog élni, hogy inkább megerőszakoltatta egy rokonával.

Mária, és unokatestvére, Zsolt azt eszelték ki, hogy meg kell leckéztetni a kamaszlányt, hogy tapasztalja meg, milyen, ha elrabolják és erőszakoskodnak vele.

Ezért 2014-ben Zsolt egy ágyhoz kötözte a lányt, levetkőztette, majd kézzel molesztálni kezdte. A lány sikoltozva kért segítséget, de a konyhában ülő anya, aki az egészet hallotta, tudomást sem vett róla.

A molesztálás ezzel nem ért véget, Zsolt későbbi látogatásain az ölébe ültette a lányt, és melleit simogatta. Egyszer, állítólag szintén nevelési célzattal, leitatták a lányt, majd Zsolt arra kérte, hogy fogja meg a nemi szervét.

Zsolt, Mária és a lány ugyanabba a gyülekezetbe jártak, és a lány egyszer elmondta a gyülekezet vezetőjének, hogy mi történt. Amikor a hívők szembesítették a két felnőttet a vádakkal, azok rezzenéstelen arccal mindent beismertek. A gyülekezet tagjai feljelentést tettek, és miután Zsoltot és Máriát őrizetbe vették, egyikük magához vette a kislányt.

A bíróság szerint mindkét vádlott bűnös a szexuális bűncselekmények miatt, a férfi az elkövető, az anya a bűnsegéd, mert mindent hagyott, sőt, őt még kiskorú veszélyeztetése miatt is elítélték. Zsolt nyolc évet kapott, Mária ötöt. Az ítélet nem jogerős. (Híradó.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.