Snoop Dogg csinálja a műsort a Demokrata Párt nagy kampánybuliján

külföld
2016 július 6., 12:20
comments 27
photo_camera Snoop. Foto: / ANP / FERDY DAMMAN **NETHERLANDS OUT**

Snoop Dogg lesz a fő attrakció a Demokrata Párt konvencióját követő bulin Philadelphiában. A konvenció az a küldöttgyűlés, ahol a párt hivatalosan is megválasztja jelöltjét az elnökválasztás előtt. Erre július 27-én, a nagy pártegyesítő bulira másnap, az Electric Factory-ben kerül sor, ahol fellép a Los Lobos is.

Snoop egyébként szokott politizálni, nem áll tőle távol, hogy elmondja véleményét az ország nagy dolgairól. 2008-ban például nagyon hezitált, hogy Obama vagy Hillary Clinton mellett álljon ki, 2012-ben Obamára szavazott, de kiállt a libertariánus Ron Paul mellett is, most viszont egyértelműen Hillaryt tolja, mert szerinte nagy szükség van már egy hangos női hangra az amerikai politikában.

Nem ő az egyetlen rapszcénában, aki beállt a párt mögé a kampányfinishez közeledve: Kanye West, Mary J. Blige és Jay Z is őket támogatja a Donald Trump elleni küzdelemben. (CNN)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt