Egy stadionnyi füvet találtak egy kínai férfinél Győr mellett

bűnügy
2016 július 07., 03:52
comments 84

Egy lakossági bejelentés alapján a győri rendőrök szerdán egy Gönyűhöz közeli raktárban összesen 1272 tő, különböző fejlettségi szintű marihuánát foglaltak le. A termesztéséhez szükséges berendezéseket szintén begyűjtötték.

A járőrök a növények termesztésével és gondozásával gyanúsítható 32 éves kínai állampolgárt a helyszínen elfogták és előállítottak. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt folytat eljárást egy 32 éves kínai férfi ellen. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.