18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Videó az egyik dallasi rendőr kivégzéséről

külföld
2016 július 08., 04:38
comments 178

Megrázó videó került ki a netre a dallasi lövöldözésről, a felvétel alapján az egyik rendőrt közvetlen közelről lőtték agyon:

link Forrás

Csütörtök este a rendőri erőszak ellen tartottak tiltakozó menetet Dallasban - a héten két afroamerikai férfival végeztek intézkedés során a rendőrök. A demonstráció vége felé, amikor a menet a Dealey Plaza közelébe ért, hirtelen tűzharc robbant ki:

a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján legalább három fegyveres ütött rajta szervezetten a menetet biztosító rendőrökön.

Három rendőr a helyszínen, egy a sebészeten vesztette életét.

A támadás után a rendőrök az egyik gyanúsítottat egy parkolóháznál kerítették körbe. Ott is tűzharc robbant ki, abban is megsérült egy rendőr. Összesen hét rendőr sérült meg.

A netre kikerült videókon jól hallani, hogy milyen intenzív volt a tűzharc. Van videó, amin negyvennél több lövést hallani már azután, hogy több rendőr is a földre került.

link Forrás
link Forrás

Egy másik felvétel a pánikot örökítette meg, ami a lövöldözés kezdetén a menet résztvevői között tört ki.

link Forrás
link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.