A Fidesz már megint széttárta a kezét és elárulta, hogy nem lenne semmi gond, ha a baloldal nem balhézna

POLITIKA
2016 július 09., 18:16

Februárban a Fidesz már egyszer leleplezte, kik állnak igazából az olyan egész országot megmozgató történések mögött, mint például a Nemzeti Választási Irodás botrány mögött. (A baloldal)

Mivel azóta már egy csomó idő eltelt, vannak, akik elfelejtették, ráadásul újabb botrány is van. A Fidesz egy közleményben ezért újra

a baloldal csak balhézni tud.

"A Városligetben Magyarország minden eddiginél nagyobb közparkjának rekonstrukciója indul el, a hatóságok pedig a munkálatok folytatásához szükséges törvényes rendet őrzik jogszerű eljárások keretében, szemben a baloldallal és aktivistáikkal, akik "csak balhézni tudnak és drogtanyákat vesznek védelmükbe" - írták. (MTI)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.