Ha ma kéne szavazni róla, a magyarok kétharmada megint belépne az EU-ba

politika
2016 július 09., 10:38
comments 152

A magyarok nagy többsége szerint előnyös vagy inkább előnyös Magyarországnak az EU-tagság, 64 százalékuk pedig a belépésre szavazna, ha most kéne szavazni erről. A Publicus intézet ezer fős mintán végzett, reprezentatív felmérése (hibahatár: +/- 3,1 százalék) szerint a magyarok

  • 70 százaléka előnyösnek vagy inkább előnyösnek tartja a tagság első évtizedét;
  • 61 százaléka szerint teljes mértékben vagy inkább kihasználta a tagsággal járó lehetőségeket.

A leginkább az értelmiségiek és az MSZP szavazói elégedettek a tagsággal, de még e legkevésbé elégedett Jobbik-szavazók 64 százaléka szerint is inkább előnyös a tagság - pedig egy éve még a jobbikosok 61 százaléka szerint hátrányos volt. (Via)

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.