A svéd tévések összeszedték az Eb legjobb pillanatait

futball
2016 július 11., 5:19
comments 12

Egy hónapon át tartott a 2016-os foci-Eb, és bár azon lehet és fogunk is még vitatkozni, hogy mennyire érte meg 24 csapatosra bővíteni a versenyt - szerintem megérte, a sok fanyalgás ellenére az így kijutó csapatok közül többen, így a magyarok is bizonyították, hogy helyük volt a mezőnyben -, és talán kevés volt a minden igényt kielégítő meccs - a magam részéről az olasz-belgát, az olasz-spanyolt, a horvát-spanyolt és mindenek előtt a magyar-portugált feltétlenül ezek közé sorolnám -, azért nem szűkölködött remek jelenetekben a verseny.

Emlékeznek Shakiri hatalmas ollózós góljára? Hát Payet csavarására a románok ellen? Gera elképesztő bombagóljára? Arra, ahogy Antonio Conte lenézett csapata módszeresen leradírozta a pályáról a címvédő spanyolokat? Mats Hummels fantasztikus szereléseire? Az örökmozgó Griezmanra, aki totális kimerültsége ellenére is csapata vezérévé nőtte ki magát?

Ha nem, ez az összefoglaló talán felelevenít ezt-azt:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt