Így fosztanak ki a 4-es 6-os villamoson, fényes nappal

bűnügy
2016 július 11., 10:15

A bűntényt egy 53 éves hajdúhadházi és egy 22 éves pilismaróti lakos követte el a 4-es 6-os villamoson, ami tegnap 5 óra körül a Karinthy Frigyes utcai végállomáson várakozott. A térfigyelő szolgálat videófelvételén látszik, hogy a nő falaz, miközben a férfi odamegy egy alvó utashoz, kiveszi a zsebéből a telefonját, odaadja a nőnek, aki elteszi a telefont a táskájába.

link Forrás

A biztonsági szolgálat élőben követte az eseményeket, értesítette a rendőrséget, a rendőrség pedig jött, és elfogta a mesterbűnöző párost. Előzetes letartóztatásukat kezdeményezték. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.