Leharapta saját patkányának a fejét, megrágta, leöblítette vodkával, kitette a Facebookra, 100 óra közmunkát kapott

ÁLLAT
2016 július 11., 09:45
comments 78

Állatvédők szerint 29 másodpercig szenvedett az a szerencsétlen házipatkány, akinek a saját gazdája leharapta a fejét, majd kitette a videót a Facebookra.

Részlet a videóból:

Mivel a 25 éves brisbane-i Matthew Clement Maloney a bíróság szerint csak a közfigyelmet hajhászta, amikor közzétette a videót, és valószínűtlen, hogy újra hasonló rémséget követ el, a maximálisan kiszabható hároméves elzárás helyett mindössze 100 óra közmunkát szabott ki, és elrendelte, hogy a férfinak három évig nem lehet háziállata.

A teljes videó vágott változata itt látható.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.