Nemeczné legyőzte kihívóit, Csővár polgármestere maradt

POLITIKA
2016 július 11., 04:14

Dian József ugyan megszorongatta Nemecz Pálnét, de az eddigi polgármester végül 32 szavazattal többet szerezve megtartotta posztját a csővári időközi önkormányzati választáson, amit a testület márciusi önfeloszlatása miatt kellett megrendezni.

A négy fős testületbe kilencen pályáztak, közülük Petrovicz Sámuelt, Zemen Mihályt, Ondrik Pétert és Karvászné Matkovicz Mártát találták méltónak a választók.

A szavazás komolyan felkeltette a helyiek érdeklődését, a 685 választásra jogosultból 587-en szavaztak, ami 85,7 százalékos részvételi arányt jelent. (MTI)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.