Négy nagyon kedves pillanat a Balaton Soundról

hirdetés
2016 július 13., 16:28
ad

Telekom Buddynak két küldetése van. Az egyik, hogy összehozza az egymástól távollévő embereket, a másik, hogy jókedvet és cukiságot hozzon a fesztivál életébe. A Volt fesztivál után a Balaton Soundra is lejutott, ahol 60 mosoly/órás sebességgel dolgozott.

Hogy mik voltak a legnagyobb pillanatai?

4. Amikor egyszerűen csak ott volt

Amikor nem csinált semmi érdekeset, akkor is alkotott. Otthonról bejelentkező emberek tucatjainak okozott vidám pillanatokat azzal, amikor megmutatta nekik, mi újság odalent. Mi egyebet mondhatnánk még, a felvételek magukért beszélnek!

3. Amikor egy nagy rajongót vitt be Irie Maffia koncertre

Nincs annál rosszabb érzés, amikor a kedvenc zenekarod fellép, és te nem tudsz elmenni megnézni őket. De Buddyt pont erre találták ki! Egy Irie Maffie rajongónak idén nem kellett lemaradnia a koncertről, néhány percig ő is egyenrangú vendége lehetett a koncertnek.

2. Amikor összehozott két embert

A Balaton Soundra egyszer csak Gábor, egy igazi 21. századi lovag jelentkezett be, és azt kérte, keressünk meg neki egy lányt. Vajon mi lehet most velük? Talán már rég megint együtt vodkáznak az Efotton, talán megbeszélték, hogy csak barátok lesznek. Egy biztos, ha Buddy nincs, Gábor még most is csak Barbit keresné.

1. Amikor 800 kilométerről közvetítette a fesztivált Baróti Sanyikának

Sem Sanyika, sem a Balaton Sound nem felejti el soha azokat a pillanatokat, amikor a legismertebb erdélyi műsorvezető először meglátta a Balatont és csak annyit mondott: Big lájk!