Hollywood elsőszámú drogdílere majdnem megölte barátnőjét, amiért drogozott

2016 július 14., csütörtök 10:13
96

Bryan Cranston, aka Walter White aka Heisenberg, azaz a színész, akiből világsztárt csinált a kristálymet, hosszú interjúban lamentál eddigi karrierjéről a Daily Beast-en, új filmje, a The Infiltrator bemutatója előtt.

Elég tanulságos szöveg: kiderül belőle például, hogy ha valaki Új-Mexikó legnagyobb kristálydílerét játsza évekig, az vagy eleve nem normális, vagy úgyis beleőrül.

És kiderül az is, hogy a pre-Heisenberg életében a színésznek nem sok lövése volt a kábítószerekről. Cranston egy évig járt drogfüggő barátnőjével, de ez csak akkor tűnt fel neki, amikor a csaj túladagolás miatt kórházba került. Az azért gyanús volt, hogy olykor a lány agresszívan viselkedett, de nem sikerült összerakni a képet.

A kórházban aztán, amikor nekiszegezte az orvos a kérdést, hogy mi volt a koktélban, ő pedig csak ingatta a fejét, azt gondolták hazudik. Cranstont annyira megrázta az élmény, az átverés és a bizarr szituáció, hogy elborult az agya, és állítása szerint meg tudta volna ölni a nőt. "Láttam magam kívülről, ahogy épp megölök egy másik embert. Sose éreztem ilyet korábban, nagyon megijesztett."

Cranston egyébként részletesen is leírja a sztorit ősszel megjelenő életrajzi könyvében, amit ehhez hasonló anekdotákból ollózott össze. (Daily Beast)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt