Csak alkohol és fű miatt lettek volna rosszul a rajongó lányok a Balaton Soundon?

bűnügy
2016 július 15., 05:20

Alkohollal, energiaitallal és vodkával kínálták a kanadai DVBBS tagai az öltözőjükbe invitált rajongóikat a Bors informátora szerint. A kanadai zenészek szerinte rágyújtottak egy spanglira is, és aki kért belőle, annak adtak. Először egy, majd további három lány élt vele. Az informátor szerint nem volt erőszak, a lányok 2,5 órát tartózkodtak a konténerben, majd a gyors berúgás és a túl tömény fű keverékétől közülük többet rosszul lettek, mire a zenészek megijedtek és segítségnyújtás nélkül elmenekültek a helyszínről.

Az észak-amerikai és az európai marihuánakultúra közötti egyik jelentős különbség az, hogy ott inkább tömény fűből sodort brutális cigarettákat szívnak, míg Európában a sokkal enyhébb, dohánnyal kevert verzió a divat.

A Bors informátora állítólag fényképet is mutatott a lapnak arról, ami a kontérenben történt.

link Forrás

A Borsnak nyilatkozott egy rajongó is, aki 2015 őszén a budapesti Bónusz Electronic Music Fesz­tiválon a koncetrjük után a mostani esethez kísértetiesen hasonló körülmények között jutott be a DVBBS öltözőjébe. Őt és társait is egy magyar nő és férfi választotta ki az első sorban táncolók közül, megkérdezték őket, elmúltak-e 18. A zenészek az öltözőben beszélgettek velük és itallal kínálták őket, majd aki jelentkezett, azt magukkal vitték a szállodai szobájukba.

Volt ott minden, de kizárólag azt csináltuk, amihez ne­künk lányoknak kedvünk volt

- nyilakozta a húszéves lány, aki akkor nem kapott drogot és meg sem erőszakolták.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.