Keresik a phoenixi sorozatgyilkost, aki már 7 embert lőtt le, és kettőt megsebesített

2016 július 15., 07:01
comments 27

Új szemtanúk leírása alapján egy 1,78 méter „nyurga, világos bőrű, huszonéves latint” férfit keresnek. Kb. így nézhet ki:

Fotó: phoenixi rendőrség
photo_camera Fotó: phoenixi rendőrség

A rendőrség szerint ő (vagy esetleg még más is) gyanúsítható azzal, hogy 7 embert megölt, és kettőt megsebesített éjszakánként, egy félautomata kézifegyverrel az arizonai Phoenixben. Az első áldozata egy 16 éves fiú volt, aki március 17-én éjjel ment haza, a legutóbbi lövöldözést pedig június 12-én rendezte, amikor három embert lőtt agyon a házuk előtt.

Annyit tudni róla, hogy mindegyik szemtanú az – egyesek szerint világos, mások szerint szőke – autója előtt állva látta, és a rendőrség nem talált kapcsolatot sem az áldozatok között, sem az áldozatok és az egyelőre ismeretlen gyanúsított között. (CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.