Mick Jagger újra apa lesz

bulvár
2016 július 15., 17:20

Nyolcadszor is apa lesz a Rolling Stones 72 éves énekese. Legalábbis a Sun szerint Melanie Hamrick, Jagger 29 éves barátnője gyereket vár. A lap szerint Melanie Hamrick és Jagger 2014-ben kezdtek el randizni, és az elmúlt két évben rendszeresen látták együtt őket.Melanie Hamrick - Fotó: Getty Images/AFPA lap szerint Hamrick nem fog Londonba költözni Jaggerhez, aki július 26-án tölti be a 73-at, helyette inkább Los Angelesben vagy Connecticutban élne.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.