Miskolcon egy tolvajnak sikerült beindítania egy Ladát

bűnügy
2016 július 15., 13:34
comments 89

A leharcolt autót a tolvasjnak még június 27-én Miskolcon, a Soltész Nagy Kálmán utcában sikerült elindítania, amivel aztán meglépett. Mégsem jutott vele valami sokáig, miután a tulaj szólt nekik, a rendőrök két órán belül megtalálták a Ladát, a lopással pedig C. Attilát gyanúsították.Az ellene folytatott nyomozást a héten lezárták, a vádemelési javaslatot pedig továbbították a járási ügyészségnek. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt