Megölték a louisianai rendőrök támadóját

külföld
2016 július 17., 20:47
comments 117

Louisiana állam rendőrfőnöke szerint a fegyverest, aki vasárnap Baton Rouge-ban rálőtt a járőrökre, a helyszínen megölték. Mike Edmonson elmondta, hogy a merénylő talpig feketében volt. Ugyanakkor további részleteket nem árultak el a támadóról és a lehetséges indítékokról. További tájékoztatást hétfőre ígértek.

A rendőrfőnök elmondta, hogy nincs tudomásuk arról, hogy több fegyveres is részt vett volna a támadásban. A három halálos áldozat közül ketten rendőrök voltak, a harmadik pedig seriffhelyettes. Minhárom halott családos volt. A sérültek közül egy ember állapota továbbra is válságos. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.