Véget ért a rapháború: Mr. Busta is gyászolja ősi riválisát, Paja-G-t

GYÁSZ
2016 július 17., 10:25

Szombat este a Dürer kertben koncerttel emlékeztek a 27 évesen elhunyt rapperre, Paja -G-re. A rendezvény eredetileg egy segélykoncertként volt meghirdetve, ahol a beteg zenész műtétjére gyűjtöttek volna az előadótársak. De pont az adománygyűjtő koncert napján hunyt el a 27 éves MC. A rendezvényt így is megtartották, és Paja családjának, a temetésre ajánlották fel a bevételt.

A háború vége

A koncertre Mr. Busta, Paja-G és a Wanted ősellensége is vásárolt 50 darab belépőt.

„A betegség nem válogat és azt gondolom véletlenek nincsenek,ma éjjel elhunyt Paja G, akit sokan ellenségemnek tartottak, bár én soha nem kezeltem annak!

Nyugodj Békében Harcos!”

Paja és Busta évekig húzódó konliktusáról szól a Rapháború sorozatunk.

R.I.P

Serrano: „Még magam sem tudom mit írhatnék...Majd... még fel kell fognom...Nyugodj békében testvérem!”

MRW: „Nyugodj békében, Paja! Most már a fenti színpadon szólnak/születnek az új dalok :( Ma érted sír az ég, és ma érted zenélünk azokkal akik segíteni próbáltak valamely formában a rákkal vívott harcod közben. R.I.P.”

Escobar: „Nyugodj békében, drága barátom. Soha nem feledünk, mindig a szívünkben élsz....”

Dopeman: „Szóljon ez a dal a ma elhunyt ‎Paja-G emlékére, aki sajnos alulmaradt a daganattal folytatott küzdelmében, de nem adta fel egy percig sem. Számára a fájdalom véget ért, és most a szeretteinek szívét emészti, akiknek őszinte részvétem! Igazi vagány gyerek voltál, DopUtazást kívánok testvér!”

Weszélyes Elemek: „Ma reggel kaptuk a hírt, hogy Paja G elhunyt. Isten nyugosztaljon testvér! Ennek ellenére a jótékonysági esemény meg lesz tartva, aminek a bevétele a családját illeti. Összetartás képpen sokkal többen leszünk, akik részt vesznek mint eddig. Szívből kívánunk őszinte részvétünket az egész családjának! R.I.P.!”

Gotti: „NYUGODJ BÉKÉBEN, PAJA G! Emléked örökké velünk marad R.I.P..”

Majka: „Viszlát Pajesz!! Fent vagy lent, de őszintén tovább ahogy itt is...

🙏🏾😥🕶”

A rajongók is gyászolnak