A Vígkedvű utcában érték utol a debreceni szatírt

Vasárnap délután egy fegyveres biztonsági őr riasztotta a debreceni rendőröket, hogy egy férfi nyilvánosan maszturbált a Piac és Arany János utcák kereszteződésében, majd felpattant a biciklijére, és eltekert.

A helyszínre siető rendőrök menet közben a Kossuth téren összefutottak egy nővel is, aki elmondta, hogy a biciklivel száguldó szatír lefékezett előtte és kislánya előtt, maszturbálni kezdett, majd megint eltekert. A nő ijedtében eltakarta a gyereke szemét, hogy ne lássa a történteket.

A járőrök nem sokkal később az Erzsébet utcában találtak egy személyleírásnak megfelelő férfit, aki a rendőröket meglátva menekülni kezdett. A rendőrök a környező utcákat lezárták, és rövid időn belül a Vígkedvű Mihály utcában elfogták a 40 éves férfit.

A rendőrkapitányságra előállított T. Istvánt a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették, majd kezdeményezték előzetes letartóztatását. A Debreceni Rendőrkapitányság Istvánnal szemben szeméremsértés miatt folytat a nyomozást. (police.hu)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.