Hogyan készíts istenkirály videót saját magadról?

hirdetés
2016 július 18., 06:39
ad

Tudósok évtizedek óta kutatják, mi a népszerű videók titka.

link Forrás

Először csak poénból kezdték vizsgálni, vajon min múlik, hogy egy videót kétszázan vagy hatmilliárdan néznek meg, amikor rájöttek, komoly összefüggések találhatóak a felszín alatt. Ma már titkos, föld alatti kutatócsoportok vizsgálják, melyik videó gerjeszt azonnal népszerűséget. Kutatják a cicás videók, az átverős videók és úgy alapjáraton a humoros videók képletét.

A kutatócsopó tagjaként rejtőzködő beépült kémünk, Promó Béla izzadva, lihegve jelentette be nemrég a friss hírt:

MEGTALÁLTÁK A TÖKÉLETES BEMUTATKOZÓ VIDEÓ RECEPTJÉT!

Csak itt, csak most, csak tőlünk változtatás nélkül, a tudósok markából kikapva olvashatjátok, mi a népszerű videók titka.

"SZIGORÚAN TITKOS AKTA! CSAK BELSŐ FELHASZNÁLÁSRA!

lejegyezte. dr. prof Ebéd Elek internetkutató phd

Tehetségkutató versenyre, egyéb internetes videós versenyekre készített videók népszerűségének biztos receptje:

  1. Add önmagad!
  2. Ne egy krumplival vedd fel a videót!
  3. Ne legyen túl hosszú!

Aki engedély nélkül visszaél az információval, azt automatikusan megátkozzuk, és soha egyetlen követője vagy barátja nem lesz semmilyen szociális média felületen."

Gondoltad volna, hogy csak ennyi?!

Mióta tehetségkutatók, internetes versenyek léteznek, ahová bemutatkozó videóval kell nevezni, fiatalok milliói próbálkoztak meg az alábbi butaságokkal:

  • 1. Nem önmagukat adták - Sokan azt hiszik, akkor lesznek sikeresek, ha más sikeres embereket majmolnak, utánozzák híres szófordulataikat, mozdulataikat. "Szökik a málna!", "Szevasztok komék", "Jár a keksz!", Ismerősek, ugye? Jól hangzanak az eredeti karakter szájából, és rettenetesen erőltetettek, ha valaki más. Csak add önmagad, és ha neked az a dumád, hogy "Jó napot kívánok, drága testvérek, csak szeretet legyen és béke!", akkor ezt mondd, és ne mást!
  • 2. Egy krumplival vették fel a videót - Soha ne egy krumplival vedd fel a videót! Vedd fel inkább kamerával vagy telefonnal. Ha csak pixelek látszódnak és zajok hallatszódnak belőled, senki nem fogja megtudni, mennyire vicces vagy. Itt például aranyos cicák láthatóak, azonban mivel a videót egy krumplival készítették, ez sokat elvesz az élményből.
link Forrás
  • 3. Túl hosszú lett a videó - Vannak, akik abba a hibába esnek, hogy azt hiszik, minél hosszabb a videó, annál több vicc beelfér. Holott az igazság az, hogy ha igazán meggyőző vagy, 8 másodperc is elég belőled!
link Forrás

Most, hogy megtudtad, mi a tökéletes videó receptje,

azon merengsz, hol hasznosíthatnád a tudást?

Pont tudunk egy jó helyet.

Vedd a nyakadba Telekom Buddyt a Szigeten!!!4!!4!

Ok, de mi az a Buddy?

Egy fehér kis muki, akinek arca helyén tablet van, és a beleépített kamerával közvetíti a fesztivált az interneten. Ha van webkamerád, néhány percre be tudsz jelentkezni, és Buddyn keresztül a Guide nyakában ülve beszélgethetsz a fesztiválozókkal, hallgathatod a zenét meg minden.

Tiszta kiterjesztett valóság!

Így néz ki belülről:

photo_camera Egy elégedett rajongó Irie Maffia koncerten

Így néz ki kívülről:

photo_camera Egy elégedett Buddy Guide a Soundon

De nézd meg inkább videón!

link Forrás

Kinek jó?- Nagymamádnak, aki bejelentkezik a Szigetre, és utána soha többé nem kell elmagyaráznod neki, hogyan buliznak a mai fiatalok,

- Cserediák haverodnak Spanyolországból, akivel még 11.-ben spanoltál össze, és kíváncsi, milyen egy buli Magyarországon,

- Vagány kishúgodnak, aki még Soundon törte el a lábát veretés közben, de Siára és Sigúr Rósra azért kíváncsi lenne, és

- BÁRKINEK, akinek nincs pénze/ideje/kedve rá, hogy fizikailag ott legyen a Szigeten.

Hogy kell ilyen Guide-nak jelentkezni?

Csak két lépés:

(0. Legyél minimum 18 éves!!)

1. Töltsd fel a legfeljebb egy percig tartó bemutatkozó videódat a telekombuddy.hu-ra a fent írt tippek ismeretében.

2. Szólj a haveroknak, hogy szavazzanak rád.

Ennyi!

Az első 20 legtöbb szavazatot kapott közül zsűri - Felcser Máté, Vitáris Iván, Goodlike Marci, Tsereteli Oti és Kulcsár Rebeka- fogja kiválasztani azt a legfeljebb 8 Guide-ot, akik végül kimehetnek a Szigetre.

Guide-ként nem csak ingyen napijegyet és 10 000 forintos italkupont kapsz a fesztiválra, hanem a dicsőség is tiéd lehet, hogy veled több száz másik ember érezte még magát jól a Szigeten otthonról, a gurulós székből!

Ne gondolkozz tovább, csak jelentkezz!

Videófeltöltés július 27-ig, szavazás augusztus 5-ig a telekombuddy.hu oldalon.