Stephen Colbert fellopakodott a republikánusok színpadára, hogy megnyissa a Hataloméhezők Viadalát

külföld
2016 július 18., 15:49
comments 31

Az egyik legismertebb amerikai műsorvezető/humorista/közéleti szereplő Clevelandbe utazott, ahol a hamarosan kezdődő és minden valószínűség szerint Donald Trump hivatalos elnökjelöltségével záródó republikánus jelölőgyűlés zajlik majd.

link Forrás

Az egyelőre még üres stadionban pedig felosont a színpadra Caesar Flickermannak, az Éhezők viadalában szereplő játékmesternek öltözve és a mikrofonhoz lépve bejelentette, hogy Trump szövetséget kötött az indianai kormányzóval, Mike Pence-cel, majd úgy csinált, mintha elaludt volna. Utána folytatta, hogy megtiszteltetés számára, hogy megnyithatja a 2016-os Republikánus Hataloméhezők Viadalát.

Ekkor megjelent egy biztonsági őr, hogy lekísérje. Colbert elismerte, hogy tudja, nem lenne szabad itt lennie. De Donald Trumpnak sem, tette hozzá. (RawStory)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.