A Magyarország Szépe közönségdíjasa érintett lehet a Répás Lajos-féle prostituált-ügyben

bűnügy
2016 július 19., 04:09
Dézsányi Bianka, a Magyarország Szépe közönségdíjasa. MTI Fotó: Mohai Balázs
photo_camera Dézsányi Bianka, a Magyarország Szépe közönségdíjasa. MTI Fotó: Mohai Balázs

Utólag kizárhatják és nyereményeitől is megfoszthatják a Magyarország Szépe nevű szépségverseny közönségdíjasát, Dézsányi Biankát. A Bors értesülései szerint a fiatal nő érintett a Répás Lajos-féle kerítési ügyben:

a vádirat szerint 2011-ben őt közvetítették ki egy fizető ügyfélnek egy luxushotelbe.

A vádirat szerint Répás Lajos három éven át tevékenykedett kerítőként, politikusoknak, válogatott labdarúgóknak is közvetített nőket. A periratok szerint Dézsányit tanúként hallgatták ki az ügyben, vallomást is tett.

A versenyt szervező Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője, Sarka Kata nem tudott Dézsányi múltjáról. "A felkészítőtáborban volt egy beszélgetés valamennyi résztvevő lánnyal, amikor megkérdeztem, van-e bárkinek bármi mondandója, amiről jobb, ha tudok. Természetesen nem jelentkezett senki" - mondta. Azt is, hogy ha igaznak bizonyulnak a Bors értesülései, akkor kizárja a versenyből Dézsányit, akit a nyereményeitől is megfosztanak.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.