Jóég, ez mekkora esküvő lesz! Eljegyezték Pippa Middletont

Pippa Middleton és hamarosan világhírűvé váló feneke Katalin hercegnő uszályán érkeznek a westminsteri apátságba. Kirsty Wigglesworth - WPA Pool/Getty Images

Térdre borulva jegyezte el Pippa Middletont, Vilmos herceg brit trónörökös sógórnőjét milliárdos kedvese, a 40 éves James Matthews, írja a Daily Mail. Matthews régi vágású úrként előbb még Middleton apjának a beleegyezését is kikérte a lánykérés előtt, ami saját bevallása szerint "teljességgel meglepte" Pippát. Mármint a lánykérés lepte meg, nem pedig lovagja úriembersége.

És bár Pippa Middleton az, akinek a trónörökös a rokona, a Mail egyik jól értesült forrása szerint mégis ő a szerencsés, mert Matthews "hatalmas fogás".

Middleton és Matthews már 2012-ben is kavartak, de az csak rövid románc volt. Egy éve viszont komolyból is összejöttek, a kapcsolat most a lánykéréssel végleg hivatalossá vált.

Aminek mindenki nagyon örül, a Mail szerint Middleton szülei "el vannak ragadtatva", és még a trónörökös pár, Katalin és Vilmos is nagyon boldogok.