A Debrecen simán, kettős vereséggel esett ki az Európa Ligából

futball
2016 július 21., 18:13

A múlt heti hazai vereség után Fehéroroszországban 1-0-ra kapott ki a Debrecen a Tarpeda Zsodzinától a labdarúgó Európa Liga-selejtező második fordulós párharcának csütörtöki visszavágóján, így búcsúzott a sorozattól. A fehérorosz csapat viszont az első félidő derekán megszerzett vezetés után már leginkább az eredmény megtartására törekedett. A győztes gólt Vagyim Gyemidovics szerezte a 25. percben.  A Debrecen semmilyen veszélyt nem jelentett a kapura. A Tarpeda Zsodzina a következő körben az osztrák Rapid Wiennel találkozik.

Európa Liga-selejtező, 2. forduló, visszavágó:
Tarpeda Zsodzina (fehérorosz)-Debreceni VSC 1-0 (1-0)
Zsodzina, v: Meckarovski (macedón)
Gólszerző: Gyemidovics (25.)

Zsodzina:
Fomicsev – Golenkov (Cseljadko, 66.), Klopockij, Lucevics, Cseljagyinszkij, Pankovec – Afanaszjev (Belevics, 87.), Hacsaturjan, Sapoval – Gyemidovics, Zaginajlov (Trapasko, 79.)
Debreceni VSC:
Radosevic – Jovanovic, Brkovic, Mészáros N., Korhut – Sekulic, Holman, Varga J., Szakály P. (Ferenczi J., 65.) – Tisza, Castillion (Takács T., 57.)

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.