Ha egy testvérpár két tagja óvszerrel és fogamzásgátlóval is védekezik, és mindketten akarják, akkor kipróbálhatják, hogy milyen egymással a szex?

kvíz
2016 július 21., 16:30
comments 473

Biztos már jó régi ez a személyiség-teszt, de velem csak most jött szembe. Harminchat kérdésre kell válaszolni, ilyenre, mint amilyen a címben van, meg olyanokra, hogy

  • mondhatják-e a lányoknak az iskolai felvilágosításon, hogy annyi férfival szexeljenek, ahánnyal kedvük van, ettől nem lesznek ribancok,
  • hogy rácsaphatja-e valaki az apjára az ajtót, ha az nem engedi el bulizni,
  • elhallgathatja-e egy katona, ha valaki az egységéből megölt egy civilt,
  • követelhetik-e a szülők egy édességbolt tulajdonosától, hogy ne áruljon óriás csokoládékat?

A végén a rendszer kiad egy csomó számot, hogy kinek, mi a legfontosabb morális értéke, meg hogy milyen politikai csoporthoz tartozik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.