Műanyag Jézus határfalat húzott Donald Trump hollywoodi csillaga köré

külföld
2016 július 21., 05:58
comments 57
Kép és címlapkép:  AFP PHOTO / Mark Ralston
photo_camera Kép és címlapkép: AFP PHOTO / Mark Ralston

Donald Trump, a republikánusok immár hivatalos elnökjelöltjének egyik legfőbb kampányígérete, hogy

egy gyönyörű, húsz méter magas falat

épít majd az USA és Mexikó határára, hogy megakadályozza az illegális bevándorlást - ami szerinte nem is spontán folyamat, hanem a mexikói kormány akciója, amivel átpakolják az USA-ba a bűnözőket. Merthogy szerinte a mexikói bevándorlók mind bűnözők.

Erre reagált egy művész, aki kedden

határfalat épített Donald Trump hollywoodi csillaga köré.

Ez a fal ugyan nem húsz méter magas, de

gyönyörű!

A mű alkotójaként Műanyag Jézus van megjelölve. Ő már több alkotásával is tiltakozott Trump ellen, több Los Angeles-i utcasarokra is felfestette, hogy "Trumpot soha, semmikor!". (AP via Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.