Hiperhidratáció végezhetett a Balaton Soundon meghalt lánnyal

Tbg
fesztivál
2016 július 23., 08:19
comments 248

„Partidrogot fogyasztott, és arra túl sok vizet ivott – gyakorlatilag ebben halt meg az a lány, akiről eddig úgy tudták, hogy elesett a Balaton Soundon és beütötte a fejét, ez okozta végzetét.”

- írja a Blikk a tragikus esetről.

A 23 éves, Budapesten tervezőként dolgozó lány több partidrog-tablettát fogyaszthatott, majd több liter vizet megivott, ez viszont vízmérgezéshez vezetett, agyi ödémát idézve elő szervezetében.

Az eleinte rosszullétre panaszkodó lányt még ellátták az orvosok, majd elengedték. Ezután összesett, és az életét nem tudták megmenteni.

A Blikk azt is írja, a Sound szervezői szerint nem a fesztivál területén történt az eset, hanem azon kívül, adatbázisukban ugyanis nem szerepel a lány neve. A mentőket a fesztivál területéről két kilométerre lévő parkolókba riasztották. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.