Szíriai menedékkérő követte el a machetés támadást Reutlingen

külföld
2016 július 24., 15:05
comments 526

A rendőrség szóvivője szerint egy 21 éves szíriai menedékkérő támadt rá machetével a járókelőkre vasárnap délután A Stuttgarthoz közeli Reutlingen. A Frankfurter Allgemeine Zeitung szerint a férfi eddig sem volt ismeretlen a rendőrök előtt. A lap szerint vitába keveredett a nővel, majd utána támadta meg. A sérülései miatt a nő meghalt, két másik ember pedig megsérült.

link Forrás
A támadót a rendőrök azonnal elfogták, a gyilkosság oka egyelőre ismeretlen. Egyelőre sem tudni, hogy a machetés férfi ismerte-e az áldozatait.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.