Anarchia Orosházán: a vendég szétverte a zenegépet

bűnügy
2016 július 25., 10:42

Egy orosházi kocsma 31 éves vendége italozás közben nem találta meg kedvenc számát a zenegépben, ezért olyan erővel rácsapott, hogy az rögtön szét is tört – legalábbis ezt akarja elhitetni velünk a rendőrség, és ez alapján, rongálás miatt indít büntetőeljárást a férfival szemben.

Megvizsgálva az esetről készült vizuális bizonyítékokat, arra kezdhetünk gyanakodni, hogy itt valami sokkal mélyebbről van szó.

Íme:

Az egyik közeli képen látni még, milyen zeneválasztás előzte meg az erőszakos aktust:

Azaz: először is ki van választva 2pac és Daddy "Still Ballin" című trekkje:

link Forrás

De ott figyel (vélhetőleg Nina Skytól) a Move ya Body is:

link Forrás

De a vendég már inkább Virág Noémi érzelmes dalvilága felé tájékozódhatott:

link Forrás

Mindez együtt elég valószínűtlenné teszi, hogy a vendég csak úgy feldühödött volna, sokkal esélyesebb, valamiféle előre kigondolt, a globális hatalmi rendszerrel szembeni performatív tiltakozásról volt szó. (Police)

Korábban az Anarchia Magyarországon sorozatunkban:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.