Elfogták H. Imrét, aki felgyújtott egy sündisznót

bűnügy
2016 július 27., 18:24

A fővárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint felgyújtott egy sündisznót – írja a police.hu, ami szerint a BRFK 13. kerületi Rendőrkapitánysága egy magánszemély feljelentése alapján kedden ismeretlen tettes ellen állatkínzás gyanúja miatt rendelt el nyomozást. A rendőrök adatgyűjtéssel és nyomozással beazonosították az elkövetéssel megalapozottan gyanúsítható H. Imre 19 éves budapesti lakost, akit ma 16:20-kor az angyalföldi Csángó utcában elfogtak. Előállították, elszámoltatása folyamatban van – írja a police.hu.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.