Munkahelyi stressz ellen keresett kiutat három fiatal, rendőrségi ügy lett belőle

életmód
2016 július 27., 07:32
comments 107

A police.hu oldalára került fel, hogy járőrök 2016. július 27-én 2 óra 45 perckor Keszthelyen, a Deák Ferenc utcában ellenőriztek egy 21 éves és két 19 éves fiatalt, akiknek a ruházatából több tasak alufóliába csomagolt kábítószergyanús, zöld színű növényi törmelék került elő.

photo_camera Fotó: police.hu

A rendőrök a három fiatalt elfogták és a Keszthelyi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a velük szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt jelzett. A nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 21 éves és 19 éves keszthelyi, valamint a másik 19 éves várvölgyi fiatalembert,

akik elmondták a rendőröknek, hogy a munka okozta stressz levezetése miatt vásároltak és fogyasztottak kábítószert.

Mindhárom férfi szabadlábon védekezhet az eljárás további szakaszában.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.