A börtönből figyeltem, hogy nyalod fényesre a Vajna házaspár popóját

Ritkán mondok ilyet, de most tényleg érdemes megnézni Damu Roland facebookos falát, így néz ki ugyanis:

Damu 15 órával ezelőtt posztolta ki először a nyílt levelét, azóta pedig gyakorlatilag megállás nélkül újra meg újra kiteszi, félelmetes belegondolni, hol lesz ennek a vége.

A levél egyébként arról szól, hogy Hajdú, aki most azt kéri a bulvársajtótól, hogy hagyják békén, saját maga mennyire nem hagyta békén Damut, amikor utóbbi volt bajban.

Megértem, hogy a facebook oldaladon arra kéred a búlvárműfaj minden munkatársát, hogy hagyjanak téged békén. Én megértem. De van fogalmad, hogy TE mit tettél hosszú éveken keresztűl???? Embereket aláztál porig. Emberek magánéletét gúnyoltad. Szórakoztál mások nyomorán.

Az írás csúcspontján úgy csattognak a kőkemény mondatok, mint egy nőverő tenyere:

Emlékszel amikor a Frizbi című műsorban vendégül láttad azt a bírónőt, aki engem elsőfokon elítélt??? Azt a bírónőt, aki nem is nyilatkozhatott volna egy nem jogerős ítéletről. palácsiktimike műkönnyeinek aszisztáltál és utána a Ruttner ügyvéd úr jelenlétében kijelentetted, hogy te tudod, hogy ártatlan vagyok, de a felvételen már másképp viselkedtél. A börtönből figyeltem, hogy nyalod fényesre a vajna házaspár popóját. Miközben bezárva tartottak engem, te még akkor is megaláztál. Rossz oldalon álltál. Most az történik, hogy az Isten igazságot szolgáltat.

Ezután arról esik szó, hogy Damu mennyire ártatlan, hogy a nyílt levél ezzel a lehető leghiteltelenebb fordulattal érjen véget:

Te pedig legyél férfi és viseld méltósággal a sorsodat, mintahogy ÉN tettem.

Imádkozom érted.

Már nyomdában a MAKRO

Lépj be a Körbe október 20-ig, hogy október végén neked is küldjünk egy tiszteletpéldányt.

Belépek
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.