Egy isaszegi sörözőben fogták el a B. Zsófia halálát okozó autótolvajt

bűnügy
2016 július 29., 13:16
comments 158

Isaszegen, egy sörözőben fogták el a 35 éves gödöllői Sz. Lajost, akit rablás miatt kerestek a rendőrök.

A jelenlegi adatok szerint a Turay Ida Színház jegyeladójaként dolgozó 24 éves gödöllői B. Zsófia tegnap éjjel a késő esti órákban állt meg az autójával a háza előtt, majd kiszállt a kocsiból, hogy a kaput kinyissa. Ekkor Sz. Lajos beült az autóba, és megpróbált elhajtani a helyszínről, de a sértett ezt meg akarta akadályozni. Az autó viszont az út melletti árokba sodródott, maga alá temetve B. Zsófiát, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A gyanú szerint a férfi ezt követőn kiszállt az autóból, majd a helyszínről elmenekült.

A Pest megyei nyomozók azonosították a férfit, és mivel nem találták, a nyomozóhatóság elrendelte a körözését. Sz. Lajost ma 14:30-kor fogták el egy isaszegi sörözőben, majd előállították. A kihallgatása folyamatban van – írja a police.hu.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.