Tarlós még csak gondolkodik a fővárosi kerületek átszabásáról

Budapest
2016 július 29., 03:36
comments 115

A fővárosi kerületek átszabása is téma volt a tusványosi szabadegyetemen, ahol fideszes kerületi polgármesterek beszéltek erről. A Népszabadság ennek apropóján kereste meg Tarlós István főpolgármestert, akitől megtudták, hogy

koncepció még nincs,

sőt, ha nem lesz meg a módosításhoz szükséges politikai erő, akkor az sem kizárt, hogy minden marad a régiben.

Akkor mi van? Gondolkodás, az van. Illetve Tarlós tudomása szerint egy térkép is létezik, amin azt mutatták be, hogy miként lehetne a fővárosi kerületek számát 23-ról nyolcra, vagy akár hatra csökkenteni.

Hogy segítsem a tervezést, én is készítettem egy vázlatot, amiben nyolc új kerülettel számolok a jelenlegi 23 helyett:

(Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt