Négy szegedi férfi vascsővel rabolt el egy üveg piát a Széchenyi téren iszogató fiataloktól

bűnügy
2016 július 31., 17:35
comments 75

Csoportos rablás miatt vettek őrizetbe a szegedi rendőrök négy helybeli férfit, akik egy üveg italt akartak megszerezni a sértettektől – írja a police.hu.

A gyanú szerint ma hajnali 3 óra körül a négy terhelt a szegedi Széchenyi téren keveredett szóváltásba hat fiatallal. A vita abból indult ki, hogy a padon beszélgető társaság nem adott az alkoholos italából a férfiaknak, akik erre egyre agresszívabban követelték az italt, és az egyikőjük el is vette. Ezután lökdösődni, fenyegetőzni kezdtek, majd az egyik gyanúsított egy vascsővel többször megütötte az egyik sértettet.

A megtámadott társaság végül elhagyta a helyszínt, de a támadóik követték őket, és a Fekete Sas utcában újra verekedés alakult ki. Csak akkor álltak le, amikor megtudták, valaki értesítette a rendőrséget. A kiérkező rendőrök a környező utcákban perceken belül elfogták az elkövetőket, akiket őrizetbe vettek, és ellenük csoportosan elkövetett rablás és súlyos testi sértés kísérlete miatt indult eljárás. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.