Eljárás indul a Kétfarkú Kutyapárt ellen, mert színesre festik a kátyúkat a budapesti járdákon

2016 augusztus 1., hétfő 14:08
428

A viccpárt és támogatóik a közelmúltban főleg a városszépítő akciókra ment rá, például a repedezett, lyukaktól hemzsegő belvárosi járdaszakaszokat kezdték el kifesteni. Sok helyen jártak, ilyesmi munkák maradtak utánuk:

Fotó: MKKP Facebook

Most viszont utolérte őket a rendpártiság, hétfői Facebook-posztjukban ezt írják:

"Fura dolog történt velünk.

Festettük Dob utcán a 4színes cuccot. Lakossági bejelentésre kijöttek a rendőrök. Igaziból nagyon jó fejek voltak, hogy őket ez nem is zavarja az egész, és igaziból csak jobb dolguk lenne, minth minket csesztessenek, a körülményekhez képest teljesen összehaverkodtunk, konkrétan rendőrvicceket meséltek, de muszáj ilyenkor vmit tenniük, merth lakossági bejelentés.

Másfél óra telefonálgatás után abban maradtunk, hogy nem indul eljárás, városszépítő valaminek fogják fel. Viszont ez alatt a másfél óra alatt felvették az adatainkat, mikor még nem tudták, hogy kellenek e majd. De mondom, határozottan úgy váltunk el, hogy felőlük akár folytathatjuk is, ők nem fognak visszajönni, de azért inkább ne, mert ha az a bizonyos lakos újra kihívja őket, akkor az már szabálysértés folytatása, s akkor be kell vinni minket, szóval inkább nem folytatuk, elmentünk.

Miután elmentünk civil ruhás rendőrök bukkantak fel a környező kocsmákban, s kérdezgették, h ki festett. Aztán megjelentek a helyszínelők és vettek festékmintát. Azóta megtudtuk, hogy mégis indult eljárás.

Most akkor ez így mi?

Természetesen fellebbezünk, ha kiszabnak valami bírságot, szerencsére jó ügyvédeink vannak."

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt