Ezt a lányt kinevették a boltban > ő megírta, hogy nem haragszik > 55 000 megosztás a Facebookon

életmód
2016 augusztus 01., 11:25
comments 199

Harriet Rae nemrég egy Superdrug üzletben vásárolt a cornwalli Truróban, amikor véletlenül meghallotta, hogy két alkalmazott összesúg a háta mögött, és a megjelenését meg a sortját cikizi.

Ő csak visszamosolygott rájuk, aztán lefotóztatta magát ugyanabban a sortban, amiben megszólták, kitette a Facebookra a képet, és megírta, hogy nem haragszik. Ezután Rae-t megkeresték a Superdrug lánc képviselői is, és kérték, hogy árulja el, melyik üzletben történt az eset, és kik voltak az alkalmazottak, illetve elmondták neki, hogy céges tanfolyamon tanítják majd az esetet elrettentő példaként, de Rae volt olyan nagylelkű, és nem köpött.

Az eredmény? 55 ezer like. Szép! (Ha nem Superdrug-reklám, akkor még szebb!)

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.