Egy tűzoltó meghalt az Emirates gép oltása közben Dubajban

külföld
2016 augusztus 03., 19:21
comments 18
link Forrás

A tűzoltó az egyetlen áldozata Boeing 777-300-as gép balesetének, ami leszállás közben történt. A 282 utas és 18 fős személyzetnek egyetlen tagjai sem sérült meg a balesetben. Szakértők szerint nem valószínű, hogy a gép meghibásodása miatt történt volna a baleset, ekkor ugyanis lett volna idő kiengedni az üzemanyagot és a leszálláshoz riasztani az összes mentőegységet, valószínűbb, hogy hirtelen széllökés lehetett az ok. A dubaji reptéren korábban figyelmeztetést is adtak ki erre a jelenségre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.