Kiújult a camorra családjai közt a harc: motoros leszámolás volt Nápolyban

külföld
2016 augusztus 03., 16:17
comments 65

Egy nappal azután, hogy olasz maffiaellenes nyomozóigazgatóság arra figyelmeztetett, hogy kiújult a camorra családjai közt a drogkereskedelemért a harc Nápolyban, nappal, a nyílt utcán lőttek le fiatalokat. Szerdán a városközpontban egy 25 éves és egy 32 éves motoron ülő férfit végeztek ki úgy, hogy mikor egy szűk utcába értek, útjukat állta egy másik motor, amiről a rajta ülők azon lőni kezdtek.

A beszámolók szerint 7-8 lövést kaptak a Sequino-klán tagjai, akik közül az egyik a helyszínen, míg társa a kórházban vesztette életét. A camorrához száztíz klán tartozik, akik közt utoljára 2004-ben volt háború, akkor több mint hetven vesztették életüket. (LaRepublica/MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.