Minden kitűnő tanuló jegyet kapott, nem bírta a Fővárosi Nagycirkusz szervezési részlege

oktatás
2016 augusztus 03., 19:16
comments 63

A Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. idén az ország valamennyi általános iskolás korú, kitűnő tanulmányi eredményt elérő diákját egy-egy cirkuszjeggyel jutalmazta. A Fővárosi Nagycirkusz mellett négy utazó cirkuszban is beváltható jegyet a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ a tankerületeken keresztül juttatta el a gyerekekhez. Akik olyan elánnal próbálkoztak a kupon érvényesítésével, hogy a Fővárosi Nagycirkusz szervezési részlegének muszáj volt

a háromszorosára emelni a telefonkezelői számát, hogy a napi több ezres hívást fogadni tudják.

Korábban szóltak arról hírek, hogy több próbálkozó is csak hosszas várakozás után tudott jegyet igényelni, míg másoknak ez egyáltalán nem sikerült. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.